О нама

Приватна основна школа
„Свети Кирило и Методије“ Нови Сад

почела је са радом школске 2009/2010. године. Испуњава све законом прописане услове рада и реализује школски програм у складу са планом и програмом Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије. Уписује децу од првог до осмог разреда. Ради се у малим групама које омогућавају приступ сваком ученику понаособ.Деца носе обавезну униформу прилагођену дневним активностима и годишњем добу. Ђаци немају домаће задатке јер се целокупан рад обавља у школи у периоду од 8:00 до 16:00, што омогућава квалитетно провођењe слободног времена након школе. Настава почиње у 9:00 и завршава се у 16:00. Уџбеници, компјутери и остали потрошни материјали обухваћени су ценом школарине.

Поред високо квалификованог наставног кадра , у свакодневни рад са децом укључени су педијатар, логопед, психолог и социолог.
У оквиру школе налазe се сала за физичко, универзални спортски терени са различитим подлогама, теретана и слана соба.
Заснована на концепту дневног боравка, школа обезбеђује деци четири квалитетна оброка, доручак, воћну ужину, ручак и слатку ужину, из сопствене производне кухиње.
Захваљујући властитом превозу , који укључује аутомобиле и аутобусе, школа обезбеђује деци повремени или сталан превоз у оба правца . У оквиру летњег и зимског распуста са радом у континуитету наставља летња и зимска школа која подразумева креативан рад и комуникацију на српском и енглеском језику уз коришћење свих спортских капацитета.
Улагати у дететову будућност подразумева да то чинимо од најранијег детињства. Пут којим оно корача заједно са нама посут je сигурношћу и успехом. Јер пут од хиљаду миља почиње првим кораком.

Шта нас то издваја од осталих

Наставни кадар

Поред високо квалификованог наставног кадра, у свакодневни рад са децом укључени су педијатар, логопед као и стручни надзор психолога и социолога.

Спортски терени

У оквиру школе налазe се сала за физичко, универзални спортски терени са различитим подлогама, теретана и слана соба.

Дневни боравак

Заснована на концепту дневног боравка школа обезбеђује деци четири квалитетна оброка, доручак, воћну ужину, ручак и слатку ужину, из властите производне кухиње.

Сопствени превоз

Захваљујући властитом превозу, који укључује аутомобиле и аутобусе, школа обезбеђује деци повремени или сталан превоз у оба правца.

Летња и зимска школа

У оквиру летњег и зимског распуста са радом у континуитету наставља јесења, зимска, пролећна и летња школа која подразумева креативан рад и комуникацију на српском и енглеском језику уз коришћење свих спортских капацитета.

Будућност

Улагати у дететову будућност подразумева да то чинимо од најранијег детињства. Пут којим оно корача заједно са нама је посут сигурношћу и успехом. Јер пут од хиљаду миља почиње првим кораком.

Признања / захвалнице

viber-image4

viber-image4
viber-image4

viber-image4
viber-image4